Нов под в библиотеката на Разлог

Снимка: Община Разлог
Снимка: Община Разлог

Частичен ремонт на подовата настилка на библиотеката в Народно читалище „15.09.1903-1909 г.” в Разлог бе извършен през изминалите дни. Освежаването превърна дома на книгата в по-приветливо място за читателите от града и околните селища.

Повече от век жителите и гостите на Разлог могат да се потопят в необятния свят на книгите. Библиотеката има богат фонд от книги и вестници подходящи за всяка възраст. Любителите на книгата могат да се възползват от почти 80 000 тома на български, английски, френски и руски език.

Специално внимание се обръща на детския отдел, който предлага на малчуганите и на тийнейджърите завладяващи произведения, сред които са и всички препоръчителни училищни книги. На разположение на любителите на книгите е и компютърна зала, оборудвана с WIFI, което превръща библиотеката в съвременен информационен център.

Дарители на читалнята са обогатили нейния фонд с най-новите произведения на български и световни автори. Годишният абонамент за ученици, студенти и безработни е 3.00 лева, колкото е и за пенсионери. Работещите плащат по 5 лева на година.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини