Турският посланик преряза лентата на нов СПА център в Баня

Admin 25 Юни 2018 13:05 Бизнес 0
Турският посланик преряза лентата на нов  СПА център в Баня
Снимка: Община Разлог

Новият термален и СПА център „REGNUM BANYA TERMAL & RECREATION CENTER” в разложкото село Баня бе официално открит. Лентата прерязаха кметът на община Разлог – Красимир Герчев, посланикът на Турция в България – Хасан Улусой,  и собственикът Уфук Йозтюрк, който стопанисва и „Регнум Банско Апарт Хотел & СПА”.

Новата придобивка на селото дава възможност за балнео и СПА отдих и лечение при прекрасно съчетание на природата с лековитата минерална вода. Обектът се намира в близост до едни от най-значимите и посещавани археологически обекти в село Баня, които са и паметници на историята и културата -  Римската и Турска баня.  

Бурхан Немотлу, директор на „Регнум” ООД за България, изказа специална благодарност към кмета Красимир Герчев за диалога и създадените отлични условия за развитие на бизнес инвестиции в областта на балнео и СПА туризма в село Баня. Курортът е един от най-добре развиващите се и предлагащи уникални условия за отдих и туризъм.

„Подобна инвестиция сама по себе си добавя огромно значение и възможности за отличаването на село Баня като туристически курорт с висок клас предлагани услуги, в съчетание сред най-добрите дадености - минерална вода и природа. Разкриват се нови работни места”, заяви кметът на Разлог.

Фирмата на собственика развива дейност в седем области с годишен оборот от над 10 милиарда долара. Изборът му да инвестира средства в село Баня е показател за намерените и добре разработени възможности  за развитие на туризъм.

Коментари
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини