Сдружение кани на тренировки по тенис на корт младите хора в Банско

Снимки: СНЦ
Снимки: СНЦ "Тенис клуб Еделвайс"

Екипът, работещ по проект „Обичам живота, живея здравословно”, провежда тренировки по тенис на корт. Тренировките са насочени към младежи от 15 до 29 години. Основната цел на тези тренировки е да се запознаят младежите с ползите от спорта и като цяло ползите от тениса. Другата основна цел е информираност на младежите как спортът се използва като превенция срещу различните видове зависимости.

Тренировъчният процес се провежда по график, публикуван във фейсбук страницата на СНЦ „Тенис Клуб Еделвайс”. Обучението по тенис на корт се провежда по проект „Обичам живота, живея здравословно” на Национална програма за изпълнение на младежки дейности по инициатива на Министерството на младежта и спорта.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини