Дамите от Пенсионерския клуб в Добринище гостуваха на Цветанов в НС

Снимки: Фейсбук
Снимки: Фейсбук

Щастлив съм, че днес в Народното събрание се срещнах с дамите от Клуба на пенсионера в гр. Добринище. Те посетиха парламента по покана на депутата от ГЕРБ-Банско Александър Мацурев, като в рамките на посещението си имаха възможността да разговарят и с председателя на Народното събрание Цвета Караянчева, написа във Фейсбук председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов.

"Пред мен дамите споделиха своето задоволство от факта, че днес са стигнали до София за по-малко от два часа. По думите им това е било немислимо преди години, но след като правителството на Бойко Борисов построи АМ "Струма" за тях е значително по-лесно да се придвижват до столицата. Пожелах на жените от Клуба на пенсионера в Добринище здраве и много щастливи мигове с най-близките им хора", пише Цветанов.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини