Парк „Македония” отваря врати за Фестивала „Франкофоли”

Парк „Македония” отваря врати за Фестивала „Франкофоли”

 В навечерието на най-чакания фестивал за годината в Благоевград - “Francofolies.Blagoevgrad”, парк „Македония“ очаква своите гости. Вратите за посетители и в двата дни на музикалното събитие – в петък и в събота, ще бъдат отворени от 17:00 часа. Концертите започват в 18:30 часа .

Община Благоевград напомня, че лица под 18-годишна възраст, без придружители и попълнени декларации, няма да бъдат пускани на територията на парка.

И тази година на сцената на „Франкофоли“ ще се качат имена, познати по цял свят - Ройшин Мърфи, Айо, Dj Feder, Dj Aslove, Metr Gims и талантливият Вeнсант Винел, който е роден в България. Към голямото семейство на „Франкофоли” тази година се присъединяват румънската изпълнителка Inna и групата „Les animaux sauvages”.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини